Missie en visie

De missie van ’t Warme hart is om een professionele kleinschalige dagbesteding te zijn voor zelfstandig wonende ouderen in Hardinxveld Giessendam en omgeving, die behoefte hebben aan begeleiding en zorg op maat door geestelijke en/of lichamelijke en sociale beperkingen.

De dagbesteding is open van maandag tot en met vrijdag van 10.00-18.00 uur en er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

De visie van ’t Warme hart is dat ouderen met een beperking  een gastvrije en laagdrempelige ontmoetingsplaats in hun eigen directe omgeving nodig hebben. ’t Warme hart wil die plaats zijn; een sfeervolle, huiselijke plek waar je mag zijn wie je bent. Een plek waar je je gekend en gehoord voelt.  Dit betekent dat medewerkers van ’t Warme hart zich voor de volle 100% zullen inzetten om er voor de deelnemers te zijn.

’t Warme hart zal ouderen stimuleren om actief en in beweging te blijven  door voor een positieve, prikkelende sfeer te zorgen, waarin wordt gekeken naar de vragen, wensen en de mogelijkheden van de deelnemers.

In ’t Warme hart kun je anderen ontmoeten, aan activiteiten deelnemen en met elkaar eten. Soms is dat samen met partners, mantelzorgers of ouderen uit de wijk/Hardinxveld.

Dankzij onze missie en visie zullen deelnemers, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers zich thuis voelen op deze warme plek, waar tijd en aandacht is.